maandag 6 maart 2017

TV kijken

Wij hebben 2 schotels 1 voor Nederlandse tv en 1 voor Roemeense tv ontvangst. De Nederlandse tv kijken we via Canal Digital en een decoder . We hebben een simpel abonnement zodat we in ieder geval naar het nieuws en de nederlandse zenders kunnen kijken . Daarnaast kijken we als we willen Roe tv. Nu waren we onlangs in Nederland en waren daar op de Beverwijkse markt met onze dochter. Daar waren diverse kramen met tv box . Wij hadden hier nog nooit van gehoord en wilde wel eens wat meer hier over weten en hebben ons dus bij diverse kramen voor laten lichten . Waarom verschillende kramen ? Omdat je overal weer wat van opsteekt en soms weer wat nieuws hoort.
Wat blijkt nu met dit kastje en toebehoren kan je via je internetverbinding films kijken en een aantal sportzenders en nog veel meer. Maar ons kennende hebben wij zoiets van even over denken en als jet het wat vind kan je het altijd nog kopen . Dus alle info in ons opgenomen en toen we weer een kraam tegen kwamen uit eindelijk besloten om dit systeem te kopen . Bij thuiskomst uit geprobeerd en het is echt ideaal . Zo heb ik de serie Victoria over de Engelse koningin Victoria inmiddels terug gekeken en nog een paar andere dingen . Nu zou je denken dat kan toch ook via je laptop , nou helaas is dit niet mogelijk omdat je dan buiten het uitzendgebied zit . Dus door dit kastje hebben we dit kunnen takelen en kunnen we oa films kijken en oude series terug zien . Via andere hoorde we dat het ideaal is en ook veel mee genomen wordt naar het buitenland . Dus misschien ook een idee voor anderen die geen zin hebben in een duur extra abonnement naast hun normale tv aansluiting. Er is veel info te vinden op internet hierover.

1 opmerking:

  1. Ik woon in Constanta. Zou het hier ook werken. Wat kost het en heb ik een abonnement nodig. Hoe noemt men dit kastje. is het alleen in Beverwijk te koop op de zwarte markt of ook elders= Groetjes Peter

    BeantwoordenVerwijderen