maandag 20 maart 2017

De website is online

Inmiddels is de website klaar. En is deze dan ook te bezoeken en heeft hij zijn bedrijf bij nog een aantal organisatie's aangemeld. De naam is  Goossens apartments 
Er is steeds meer belangstelling voor vakantie in landen in Oost Europa , mede omdat deze landen nog betaalbaar zijn en veel ongerepte natuur kennen . Maar ook mensen willen wel eens wat anders dan Spanje , Frankrijk etc. Eerlijk gezegd hadden wij bijna 20 jaar geleden ook niet gedacht om in deze landen met vakantie te gaan of daar ooit te gaan wonen en toen we hier eenmaal een keer geweest waren , waren wij verkocht. En het grappige is dat de mensen die wij spreken en deze landen hebben bezocht eigenlijk allemaal zeggen , nooit geweten dat de natuur daar zo mooi is, de steden een bezoek waard en alle verhalen die we horen vallen heel erg mee . Zo kreeg ik onlangs een berichtje van iemand die nu met haar gezin in Tjechie woont en voor het werk van haar man naar Roemenie moest verhuizen over de scholen , de gezondheidszorg, de winkels etc. Gelukkig kon ik haar/hun een heel eind op weg helpen mede doordat we hier nu wonen en al zoveel jaar hier kwamen ..

dinsdag 14 maart 2017

Website voor bedrijf van onze zoon.

Onze zoon heeft voor zijn bedrijf een website nodig. Degene die deze zou maken is door omstandigheden verhinderd en een om nu een bedrijf dit te laten doen , dat is erg duur. Dus ja wat dan . Maar weer eens gaan zoeken en op google en ons site erin gaan verdiepen. Want eerlijk gezegd een website maken ik had zoiets van dat is moeilijk. Nu had ik al met een vriendin overlegd die dit al vaker had gedaan en die zei ook al .Nou meid zoz moeilijk is dat niet , je moet gewoon goed kijken want er zijn programma's die je erbij helpen . En dat wist ik nou weer niet. Dus inmiddels hebben we gezocht en wat gevonden en ben ik met hulp van zoon en m'n vriendin druk bezig om een website te maken .En eerlijk gezegd het is niet zo moeilijk als ik dacht. Wel heeft hij een facebooksite met veel informatie en krijgt hij o.a hierdoor boekingen binnen . En de eerste boekingen voor dit seizoen zijn al binnen dus dat is heel fijn voor hem . Voor wie geintresseerd is de naam van de website komt tzt maar de facebooksite kan ik wel vermelden . Er staat veel info op ,
Goossens apartments 
Het volgende stukje op de blog wordt weer langer , deze keer gewoon weinig tijd om te schrijven . 

maandag 6 maart 2017

TV kijken

Wij hebben 2 schotels 1 voor Nederlandse tv en 1 voor Roemeense tv ontvangst. De Nederlandse tv kijken we via Canal Digital en een decoder . We hebben een simpel abonnement zodat we in ieder geval naar het nieuws en de nederlandse zenders kunnen kijken . Daarnaast kijken we als we willen Roe tv. Nu waren we onlangs in Nederland en waren daar op de Beverwijkse markt met onze dochter. Daar waren diverse kramen met tv box . Wij hadden hier nog nooit van gehoord en wilde wel eens wat meer hier over weten en hebben ons dus bij diverse kramen voor laten lichten . Waarom verschillende kramen ? Omdat je overal weer wat van opsteekt en soms weer wat nieuws hoort.
Wat blijkt nu met dit kastje en toebehoren kan je via je internetverbinding films kijken en een aantal sportzenders en nog veel meer. Maar ons kennende hebben wij zoiets van even over denken en als jet het wat vind kan je het altijd nog kopen . Dus alle info in ons opgenomen en toen we weer een kraam tegen kwamen uit eindelijk besloten om dit systeem te kopen . Bij thuiskomst uit geprobeerd en het is echt ideaal . Zo heb ik de serie Victoria over de Engelse koningin Victoria inmiddels terug gekeken en nog een paar andere dingen . Nu zou je denken dat kan toch ook via je laptop , nou helaas is dit niet mogelijk omdat je dan buiten het uitzendgebied zit . Dus door dit kastje hebben we dit kunnen takelen en kunnen we oa films kijken en oude series terug zien . Via andere hoorde we dat het ideaal is en ook veel mee genomen wordt naar het buitenland . Dus misschien ook een idee voor anderen die geen zin hebben in een duur extra abonnement naast hun normale tv aansluiting. Er is veel info te vinden op internet hierover.